FLIKKEN MAASTRICHT 11

FLIKKEN MAASTRICHT 11

Flikken Maastricht (seizoen 11 bij NPO2)kijken NPO+
– afl. 1 Opgejaagd (2016)info afl 1
– afl. 6 Blijf van mijn Lijf (2017)info afl 6

Jens Bols, de niet bepaald onkreukbare officier van justitie, heeft Eva ontvoerd in het safe huis in Amsterdam. Het is maar de vraag of het haar lukt om te ontsnappen. Ondertussen staat Wolfs op het punt om met zijn dochter Fleur het vliegtuig in te stappen op weg naar Brazilië. Verder krijgen de rechercheurs en hun collega’s te maken met ‘nieuwe’ criminelen en keert ook een aantal oude bekenden terug.

In de zaken wordt het team geconfronteerd met bedreigingen van deze tijd; zo moet Romeo een teruggekeerde Syriëganger monitoren. En een criminele familie blijkt toe te treden tot de plaatselijke politiek en bovenwereld. Hierbij maken ze gebruik van de kennis van een ‘goede’ bekende van Wolfs en Eva. De bedreigingen van Bols en de zorgen die Wolfs heeft om zijn dochter in veiligheid te brengen, maken dat Eva en Wolfs in dit seizoen meer naar elkaar toe trekken. Ook Romeo lijkt zijn geluk te hebben gevonden op het liefdesvlak.

Cast Floris Wolfs: Victor Reinier
Eva van Dongen: Angela Schijf
Marion Dreesen: Oda Spelbos
Romeo Sanders: Sergio Romero IJssel
Frieda Mechels: Ria Eimers

In seizoen 11 zijn gastrollen weggelegd voor onder anderen Marnie Blok, Caya de Groot, Rik Hoogendoorn, Carly Wijs, Saskia Temmink, Joel de Tombe, Audrey Bolder en Nanette Edens.

rol: Gemeenteambtenaar

 

FLIKKEN MAASTRICHT 11NEdens
00