wit konijn rood konijn

wit konijn rood konijn

Nanette Edens speelt de voorstelling bij Theater Ins Blau en zal pas op het podium de tekst van schrijver Nassim Soleimanpour ontvangen.
Volkomen onvoorbereid zal hier het spel beginnen en kan het publiek via een livestream meekijken.
De tekst van het stuk zit in een verzegelde envelop. De acteur opent ter plekke, op het podium, deze envelop.
Met de stapel beschreven vellen in de hand begint hij of zij, geheel onvoorbereid, aan een eerste lezing die meteen de definitieve uitvoering is. Dat geeft de kracht aan van de prilheid, het eenmalige en niet-herhaalbare van het theater. Samen met het publiek ontdekken ze tijdens het lezen en spelen de inhoud van de internationale theaterhit Wit Konijn Rood Konijn van de Iraanse schrijver Nassim Soleimanpour.

Het Aurora Nova Theater in Berlijn heeft het initiatief genomen om met de internationale theatergemeenschap op 13 maart stil te staan bij feit dat de meeste theaters over de hele wereld al een jaar vrijwel stil staan. Elk theater zal in zijn eigen tijdzone om 20.00 uur aanvang geven voor Wit Konijn Rood Konijn in hun eigen taal. De kracht van theater zal 24 uur lang over de aardbol zinderen, van New York tot Panama City, van Minsk tot Medellin, van Uppsala tot Istanbul.wit konijn rood konijn

 

KLIK HIER VOOR INFO

wit konijn rood konijnNEdens
00