KPN PRESENTEERT FENIX

Fenix nieuwe serie van KPN Presenteert

Yahoo!!
26 januari gaan we in première op IFFR! Voor degene die geen KPN hebben: vanaf 1 MAART zijn ALLE 8 AFLEVERINGEN GRATIS TE ZIEN op kpn.com/fenix voor 2 weken, dus zet het alvast in je agenda.

KPN Presenteert heeft de cast rond voor de nieuwe serie Fenix. Hans Dagelet (Familie Kruys) zal samen met Nanette Edens (Penoza) de ouders spelen van Jara, gespeeld door Rifka Lodeizen (Overspel). De ouders van Rens, gespeeld door Teun Luijkx (A’DAM – E.V.A), zullen Bart Slegers (Project Orpheus) en Marie-Louise Stheins (Weemoedt) zijn. Jan Bijvoet (Peaky Blinders) zal een leverancier van chemicaliën voor het maken van XTC gaan spelen en Jack Wouterse (Dokter Tinus) zal de rol van een Brabantse crimineel op zich nemen.

Fenix gaat over misdaad in Brabant en legt de steeds vager wordende grens tussen de boven- en onderwereld bloot. Teun Luijkx (Rens) en Rifka Lodeizen (Jara) hebben de hoofdrol in de serie. Zij keren terug naar Brabant om de confrontatie aan te gaan met demonen uit het verleden.

Het is de bedoeling dat Fenix aankomende herfst te zien zal zijn bij KNP Presenteert. Ook Brussel en B.A.B.S. zijn van KPN Presenteert, die hiermee probeert meer abonnees te trekken om de concurrentie met Ziggo aan te gaan.
(bron: Mandy Gelling voor mijnserie.nl)
info op showbizznetwork.nl

0